Voel de Argentijnse Tango tot diep in je hart

Wanneer heeft muziek voor het laatst jou echt betoverd? Dat het allemaal klopte en dat je met kippenvel zat te luisteren? Argentijnse Tangomuziek kent die magie als die live ten gehore wordt gebracht door professionals. Op een plek waar je gezellig met vrienden of gewoon met jouw partner wil genieten. Een mooi diner, een fijn glas wijn. Wij hebben de ambitie om je dat gevoel te geven. Kom je eens luisteren en controleren of ons dat gelukt is?

De Dutch International Tangoweek organiseert als enige organisatie in Nederland evenementen waar live tangomuziek centraal staat. We hebben als doel om je te laten ontdekken hoe breed en interessant de muziekstroming is. Of je nu kunt dansen of alleen wilt komen luisteren. Onze evenementen combineren culinaire verwennerij met de mooiste tangomuziek ter wereld. 


Lees het magazine van ons afgelopen festival en laat je vast inspireren met video, audio en mooie verhalen. En maak kennis met de maestro's die te gast waren tijdens onze evenementen. Elk evenement presenteren we internationaal bekende artiesten uit de Argentijnse Tango.

We nodigen je uit om je aan te sluiten bij ons netwerk van echte liefhebbers van mooie evenementen en de beste professionele tangomuziek

Email Adres Voorkeurstaal

ANBI Erkenning

Erkenningen

De Dutch Tangoweek Foundation werd in 2014 opgericht als onafhankelijke stichting om de Argentijnse Tango in Nederland te promoten. We werken samen met verschillende professionele partners en voeren zowel een ANBI-status als de Code Cultural Gouvernance. Ons festival in 2019 werd uitgevoerd onder toeziend oog van de Nederlandse Commissie van Unesco en de Argentijnse Ambassade.

Code Cultural Gouvernance