Voel de Argentijnse Tango tot diep in je hart

THE UNIQUE FESTIVAL IN A UNIQUE TOWN CENTER

Tijdens de Dutch International Tangoweek 2019 kun je jezelf een weekend volledig onderdompelen in alles wat de Argentijnse tango te bieden heeft. Ervaart het gevoel van Argentinië in Nederland. Je vindt tijdens het festival gelijkgestemden: liefhebbers van Argentijnse tangomuziek. Of je nu danst of niet, de livemuziek raakt je diep in je hart en laat je niet meer los. Nog nooit eerder waren er in Nederland zoveel verschillende professionele (Argentijnse) muzikanten aanwezig in één weekend op één festival.Een historische locatie, livemuziek van artiesten van internationale allure, diverse workshops en presentaties, voortreffelijk eten en fantastische wijnen, goede dansers en een fijne dansvloer zijn de ingrediënten van dit bijzondere tangofestival.

Van 8 t/m 10 juni 2019 is Amersfoort het kloppend hart van de Argentijnse tango. In het menu vind je de bezoekende maestros en ons programma. 

Dit is een evenement dat je niet mag missen! We gaan tango-geschiedenis schrijven.

Lees ook alvast ons festival magazine

De beste muziek

Optredens van Nationale- en Internationale Professionals. Je vind alle informatie is ons blokkenschema in het menu van de website.

Culinair genieten

De beste Argentijnse wijnen en de kwaliteit van de Marienhof.  Het menu is bij de kaartprijs inbegrepen.

Ontdek de achtergronden

Maak kennis met de geschiedenis en verhalen van de Argentijnse Tango. Deze presentaties worden gegeven door Codarts Rotterdam en zitten bij de kaartprijs inbegrepen.