Wanneer heb jij voor het laatst kippenvel gekregen van Tangomuziek?

Waarom drijft Tangomuziek ons?

Kippenvel van ontroering op je armen. Wij geloven dat tangomuziek je tot in het diepst van je ziel kan raken. Je het leven in zijn volle rijkdom laat voelen. Of je dat wilt beleven als danser of mijmerend met een glas wijn onder het genot van een diner. Muziek is er om live beleefd te worden. Op bijzondere plekken. Met vrienden. We geloven dat Tangomuziek je laat voelen dat je leeft. We staan voor dogma-vrije tango met respect voor het brede en veelzijdige culturele verleden. We sturen je graag de uitnodigingen voor onze evenementen.

Wat we doen

Tangoclub

Live muziek en diner op de mooiste plekken van Nederland. Het zijn de plaatsen om live tangomuziek te ervaren. Of je nu komt om te dineren of om te dansen. Met onze professionele en wisselende muzikanten bieden we een unieke concert-reeks aan.

Record label

We bieden muzikanten de mogelijkheid om hun muziek op te nemen en ondersteunen ze bij het uitbrengen ervan. We kunnen live registraties bieden tijdens onze tangoclubs of met onze technische professionals op andere locaties tot 18 sporen tegelijk opnemen.

Festival

Het komt eraan. Ons Tangofestival. De eerste stap op weg naar het mooiste festival van Europa. Wil je weten wanneer? Hou dan onze website in de gaten. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Je blijft dan ook op de hoogte van onze Tangoclubs door Nederland.

Wat onze bezoekers zeggen

Dit is geweldig. De trein stopt voor de deur en bezoekers komen vanuit het hele land. Deze plek is gemaakt voor de live-muziek. Wat een geweldige acoustiek.

Bezoeker Tangoclub Amsterdam CS

Vuurkorven langs de oprijlaan, een voortreffelijk diner en geweldig professionele muzikanten. Sprookjes bestaan. Het was een betoverende en ontroerende avond.

Bezoeker Tangoclub Koetshuis Kasteel de Haar

De medewerkers van de Tangoclub ontvangen je als een vorst. Zo heb ik gastvrijheid lang niet meer ervaren. Fijn dat deze evenementen worden georganiseerd.

Bezoeker Tangoclub De Haar

Tijdens het diner ontmoet je nieuwe mensen. Dansers en niet-dansers. Zelfs als je alleen komt heb je snel aansluiting. En heb je gezien hoe de entree van deze locatie eruit ziet?

Bezoeker Tangoclub Paviljoen de Witte

Deze formule is geweldig. De combinatie van het diner en live-muziek maakt het een unieke avond uit. Ik kijk alweer uit naar de volgende Tangoclub.

Bezoeker Tangoclub Amsterdam CS

Ja, ik blijf graag op de hoogte

* indicates required
Taal / Language *

Onze partners

Logo Marcel de Buenos Aires