nieuws

Tangoclub Kasteel Maurick in meerdere opzichten bijzonder

,,Samenwerking en het bundelen van krachten is de sleutel naar succes”. Frank Perquin van de Stichting Dutch International Tangoweek is trots. In samenwerking met Selmar Duin van Tangosalon Mystic organiseert hij op tweede Paasdag de bijzondere Tangoclub Kasteel Maurick. ,,Door onze krachten te bundelen kunnen we écht iets bijzonders aanbieden”, vult Selmar aan.

,,We geloven dat mooie live muziek op bijzondere plekken een aanvulling is in het landschap van de terugkerende milonga’s”, aldus Selmar. ,,Bovendien is een Tangoclub meer dan een milonga. Het is een plek waar je ook niet-dansers mee naartoe kunt nemen”. Tangoclub Kasteel Maurick wordt een beleving voor dansers en liefhebbers van een culinaire traktatie. ,,We hebben speciale diner-dansant kaarten. Tijdens de Tangoclub serveren we het diner aan tafel”.

Voor niet-dansers is Tangoclub Kasteel Maurick een kans om kennis te maken met de muziek en de dans. Perquin: ,,We presenteren live-muziek en een mooi diner dat aan tafel wordt geserveerd. Kasteel Maurick staat bekend als culinaire hotspot. Dansers hebben uiteraard de mogelijkheid om veel te dansen. Niet dansers kunnen genieten van het diner, de live-muziek en de muziek van DJ Angel. We verwachten dat dit leidt tot een toename van het aantal mensen dat daarna wil leren dansen”.

Een nieuw concept is in de tangowereld altijd wennen. ,,Dansers hebben een verwachtingspatroon. We willen dat verbreden”, legt Selmar uit. ,,Natuurlijk is er een goede dansvloer en mooie muziek. In de muziekkeuze wordt rekening gehouden met muziekliefhebbers. De keuze is klassiek, maar zo uitgevoerd dat ook een beroep wordt gedaan op de muzikaliteit van dansers. De live-muziek doet de rest”.

De kaartverkoop voor Tangoclub Kasteel Maurick start binnenkort. Wil je het als eerste weten? Klik ‘geinteresseerd’ op het event op Facebook of schrijf je in op de nieuwsbrief.

Ook op Facebook: De pagina van de Stichting Dutch International Tangoweek en Tangosalon Mystic.