Tickets

Om dit festival in zijn unieke vorm met publiek te laten plaatsvinden vragen we de deelnemers gebruik te maken van de Nederlandse Corona-checkapp te gebruiken. Hiermee krijg je een QR code die bij de ingang gescand wordt. Een groen resultaat betekent toegang tot het festival. Vergeet niet om ook een ID bewijs mee te nemen. Uiteraard is het geen probleem om de papieren versie van de QR code te gebruiken. Lees meer op de site van de Nederlandse overheid. Bezoekers uit het buitenland kunnen het EU Digital Covid Certificate gebruiken. Lees meer op de site van de EU. We scannen dit certificaat bij de ingang. Uiteraard volgens wij de ontwikkelingen op de voet en hopen dat eind augustus de regels weer aangepast zijn en helemaal geen Covid controle aan de deur meer nodig is.

Hieronder zie je al onze kaartsoorten. Je kunt kaarten kopen voor losse dagdelen. Goedkoper zijn de dagtickets en het schepst geprijsd is de weekendkaart. Hiermee krijg je het hele weekend toegang tot alle concerten en geniet je twee dagen van een 2-gangen Argentijns diner-buffet.

Meer dan 1 kaart bestellen? Als de kaart is toegevoegd aan het winkelmandje, kun je op de afreken-pagina (klik hier) de aantallen nog aanpassen.

Toont alle 10 resultaten