Passievol bedrijfsevenement op locatie – It takes two to Tango!

Tangoclub Beurs van Berlage

Zoekt u een bijzondere invulling voor congres of een evenement? Iedereen heeft een beeld bij de Tango. De melancholie van de tangomuziek,  de traan van Maxima. Passievol en verleidelijk. En ook het sfeerbeeld uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Toen geluk nog heel gewoon was. Tijdens een Tangoclub proeven mensen de sfeer van vroeger. De onthaasting van een (mid)dag uit. En natuurlijk de verwennerij van uw culinaire team.

Bel Mij Terug. Ik Wil Meer InformatiePassie in Business.

Waan u even terug in de jaren 30 van de vorige eeuw. Een echte Tangoclub, zoals ze nog dagelijks in Buenos Aires te vinden zijn.  Een Tangoclub is, in analogie van een Jazzclub, een plek waar livemuziek en lekker eten centraal staan. Dansen hoeft niet, maar kan natuurlijk wel.

De Tangoclub is een evenement dat ook perfect aansluit bij een evenement waarbij ook een partner-programma geïntegreerd moet worden. De Dutch Tangoweek Foundation is de enige organisatie in Nederland die Tangoclubs aanbiedt voor de zakelijke markt.

Dansers in Tangoclub Kasteel de Haar

Bel Mij Terug. Ik Wil Meer InformatieHoe werkt het?

De Stichting Dutch International Tangoweek verzorgd alles tot in de puntjes.  Wij kennen de muzikanten en de dansers. En we weten welke locaties zich perfect lenen voor een Tangoclub.

  • Onze muzikanten zijn allemaal conservatorium geschoold. Vaak in Rotterdam of Buenos Aires.
  • De dansers die demonstratiedansen hebben allemaal minimaal 15 jaar ervaring en hebben een klassieke dansopleiding achter de rug of zijn opgeleid door bekende Argentijnse Maestros.
  • We kunnen zelfs zorgen voor dansend publiek dat het evenement extra luister bij kan zetten, zoals u ook op de video ziet. Dan gaat het om recreatieve dansers waardoor de authentieke sfeer van een echte Tangoclub wordt gerealiseerd

Managementworkshop ‘Embodied Leadership’

De workshop wordt verzorgd door lecturer Joseph Roevens van NHTV Breda University. In deze workshop laat hij deelnemers het effect van een leiderschapstijl ervaren. Daarvoor worden communicatietechnieken uit de Tango ingezet. De workshop heeft een wetenschappelijke onderbouwing. Hierover is een whitepaper geschreven dat we u graag toesturen.

En uiteraard zorgen we samen met de locatie voor een passende sfeer en perfecte catering. Een aantal locaties verspreid over Nederland zijn inmiddels gewend aan het concept. Heeft u een voorkeur voor een andere locatie? Laat het ons weten.

Bel Mij Terug. Ik Wil Meer Informatie

Locaties

Tangoclubs worden meestal georganiseerd op geselecteerde locaties. Bij deze locaties weten we dat de sfeer aansluit bij het beeld dat hoort bij een écht Tangoclub. En dat we weten dat de hospitality tot in de puntjes is geregeld. Wilt u iets met tango doen op een andere locatie? Dan kunnen we u uiteraard ook helpen.

Doen jullie dat al lang?

Tangoclub de MarienhofDe Stichting Dutch International Tangoweek organiseert sinds 2009 Tangoclubs op bijzondere locaties. Voor bedrijven en organisaties. Dat deden we onder andere bij de Beurs van Berlage, Kasteel Maurick, het koetshuis van Kasteel de Haar, Paviljoen de Witte, De Marienhof en Sociëteit de Vereeniging in Utrecht.

We beschikken over de grootste database van dansers en muzikanten in Nederland en het buitenland. We passen de artiesten feilloos aan naar uw wensen en mogelijkheden.

Vooraf kunnen we een introductieles Argentijnse Tango organiseren. Of zelfs een management-  en leiderschapstraining gebaseerd op de communicatietechnieken uit de Tango. Dit laatste heet Embodied Leaderschip en wordt gegeven door een lecturer van de Breda University for Applied Sciences.

Bel Mij Terug. Ik Wil Meer Informatie

Sfeerproeven?

We nodigen u graag uit om een keer de sfeer te komen proeven in een open Tangoclub.

Live-muziek of dans op uw congres?

Een Tangoclub is een compleet concept. Uiteraard denken we graag met u mee om de Tango als sfeermaker of onderbreking in uw congres in te zetten. Als dans-demo, als live-muziek of misschien zelfs als managementtraining. Maak gebruik van ons netwerk Tango-professionals.

Wat vinden anderen?

,,Een Tangoclub is een prima plek om live van tangomuziek te genieten. Je hoeft er niet te dansen en kunt er genieten van heerlijk eten en drinken. En de locatie is ook helemaal geweldig” – bezoeker over Tangoclub Kasteel Maurick

,,Wat een mooie avond. Die live-muziek was geweldig. Volgende keer kom ik weer en neem ik vrienden mee” – bezoeker Tangoclub Beurs van Berlage

,,De vuurkorven op de oprijlaan, mooie inspirerende muziek. Sprookjes bestaan” – bezoeker Tangoclub Koetshuis Kasteel de Haar

Bel Mij Terug. Ik Wil Meer Informatie

Diner tijdens Tangoclub Kasteel Maurick

Bel mij terug. Ik wil meer informatie

Met uw boekingen ondersteunt u de Stichting Dutch International Tangoweek. Door de ANBI status zijn donaties voor maximaal 150% fiscaal aftrekbaar. We vertellen u daar uiteraard graag meer over.