nieuws

Optreden Tango Extremo tijdens Tangoclub Paviljoen de Witte

Een oprecht internationaal Nederlands tangogezelschap. Zo mag je Tango Extremo zeker noemen. Ze toerden door vele landen en brachten inmiddels vele bezoekers met hun muziek in vervoering. In 2009 stond het ensemble als enige niet-Argentijnse orkest op het Buenos Aires Tango Festival. En op zondag 18 september kun je vinden in Tangoclub Paviljoen de Witte.

Tanya Schaap is sinds de oprichting de artistieke motor achter het ensemble dat zich heeft gespecialiseerd in de muziek van de Argentijnse regio Rio de la Plata. Herkenbaar voor tangodansers. Inspirerend voor muziekliefhebbers. Bijzonder zijn de cross-overs die het orkest maakt vanuit het tango nuevo idioom. Wie een voorproefje wil hebben kan muziek van Tango Extremo beluisteren op MySpace.

Tijdens Tangoclub Paviljoen de Witte treedt het orkest op tijdens en na het diner. Wie dat wil kan culinair genieten om een van de mooiste plekjes van Nederland. Met vrij uitzicht op zee. Een zonsondergang met diner en live muziek. Voor wie het liefst dansend geniet van de muziek staat de hele zeezaal ter beschikking. Rondom de livemuziek wordt de muziek verzorgd door DJ Sid.

Koop nu kaarten