Festivalhotel ‘De Gaaper’

LEKKER GENIETEN, PRIMA SLAPEN

Boek een kamer in ons 3-sterren festival hotel

Midden in de historische binnenstad, direct aan het marktplein, is sinds 2003 hotel de Gaaper gevestigd in een prachtig gerestaureerd rijksmonument. Het Hotel heeft 18 kamers en 4 longstay studio’s, geschikt voor maximaal 36 gasten. Er zijn één-, twee- of driepersoonskamers. Logement de Gaaper is ideaal voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf. Bijzonder aan het hotel is dat elke kamer anders is. 

Oudste stenen woonhuis van Amersfoort
Bij binnenkomst voel je de geschiedenis. Het pand is het oudste stenen woonhuis van Amersfoort en deed in de 19de eeuw dienst als “drogerijen- en verfwaren”. Van 1830 tot 2002 was hier een apotheek gevestigd. In de afgelopen jaren heeft het hotel een aanzienlijke collectie Gapers verzameld

Hotel de Gaaper ligt centraal gelegen en op loopafstand tussen de festival locaties. De geboortehuizen van de beroemde  schilder Piet Mondriaan en Johan van Oldenbarneveld liggen om de hoek. Alles in de binnenstad van Amersfoort ligt op een comfortabele loopafstand van elkaar.

In dit bijzondere hotel zijn alle kamers verschillend. Daarom zijn er geen standaard-prijzen. Als u uw aanvraag doet via onderstaand formulier of bij telefonische boeking doorgeeft dat u de Dutch International Tangoweek bezoekt, dan krijgt u de beste deal en zorgen wij voor een kleine verrassing op uw kamer.

.

 

Boek uw kamer direct