fbpx
Dutch International Tangoweek

Ontdek de geheime plekken van Argentinie

Perito Morenogletsjer

Ontdek de geheime plekken van Argentinië

Je kent ze vast wel, de highlights van Argentinië. Plekken die je niet mag missen als je dit prachtige land gaat bezoeken: ze staan bij iedereen op het verlanglijstje. Denk aan La Boca en het beroemde Plaza de Mayo in Buenos Aires, de Perito Morenogletsjer en het Argentinomeer in Patagonië of de Iguazu watervallen in het uiterste noorden.

Onontdekte gebieden

Maar er is nog veel meer te ontdekken in dit prachtige land van de tango. Die geheime spots vind je vaak niet als je de weg niet kent of te weinig tijd hebt om af te wijken van de gebaande paden. Dat is jammer, want juist de onontdekte gebieden en plaatsen geven je vaak een kijkje in de echte cultuur en historie van Argentinië.

Iguazu Watervallen

Reis op maat

Ben je van plan om dit mooie land te bezoeken? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat Argentinië nog meer te bieden heeft? Amedida Travel is specialist in maatwerkvakanties naar Argentinië, Chili en Uruguay. Hun reizen zijn nooit hetzelfde maar altijd afgestemd op jouw wensen.

Bezoek de presentatie

Tijdens de Dutch International Tangoweek geeft Amedida Travel een presentatie over Argentinië, de cultuur en hun ervaringen in dit veelzijdige land. Je hoort verhalen van passionele mensen die hun liefde voor Argentinië graag met je willen delen. Amedida neemt je mee naar bijzondere en onontdekte bestemmingen, unieke locaties en kleinschalige, sfeervolle accommodaties. Schuif aan en laat je inspireren! Toegang tot deze presentatie is gratis.