Tangoclub Amsterdam CS – Amsterdam

Tangoclub Amsterdam CS: We nemen u mee op reis. Op deze bijzondere nostalgische locatie presenteren we een bijzonder concert met diner én dansvloer. Ervaar Argentijnse Tango zoals het in de gouden jaren van de tango in Buenos Aires gebruikelijk was. Bijzondere live-concerten op bijzondere locaties.

Live muziekDiner Locatie Kaarten

Klik hier om kaarten te reserveren

Live muziek: Kay Sleking and friends

Kay Sleking is als muzikant en orkestleider een van de grote namen in de Nederlandse en Belgisch Tangomuziek. Zijn Orquesta Tipica Belgica treedt op vele internationale festivals op. Voor Tangoclub Amsterdam CS nodigt hij zijn muzikale vrienden uit om een avond samen muziek te maken.

Martin de Ruiter heeft vele jaren tango-ervaring in verschillende bezettingen. Als componist en muzikant verdiende hij zijn sporen bij o.a. het Nationaal Toneel en festivals Poetry International. Samen met Kay opende hij in 2012 het Internationale Bandoneon Festival in Krefeld. Zelf leidt hij sinds 2014 zijn trio Capital Tango.

Sebastiaan van Delft was jarenlang de pianist in het Sexteto Canyengue van Carel Kraayenhof. Zijn opleiding als organist en zijn ervaring met zowel klassieke muziek als jazz maken hem een veelzijdig muzikant die ook in tangomuziek inmiddels zijn sporen heeft verdient.

Live-sets worden gespeeld om 19:15 en 20:45

Klik hier om kaarten te reserveren

Kay Sleking and friends tijdens Tangoclub Amsterdam CS

DJ: DJ El Fresco. Tussen de live-optredens door wordt de muziek verzorgd door DJ El Fresco. Deze DJ mag zich in Nederland rekenen tot de absolute top. Hij zorgt ervoor dat dansers zich geen moment hoeven te vervelen.

Klik hier om kaarten te reserveren

2 gangendiner in Tangoclub Amsterdam CS

Het Diner:

De kok van Restaurant 1e klas neemt u mee op een culinaire reis. Het diner wordt aan tafel geserveerd. U kunt kiezen uit een vegetarisch hoofdgerecht of met vlees. Bij uw bestelling kunt u uw dieetwensen opgeven.

Het hoofdgerecht wordt geserveerd om 18:30 uur. Het nagerecht wordt geserveerd na de eerste set live muziek. We stemmen de livemuziek en het diner op elkaar af, zodat u niets hoeft te missen.

Hoofdgerecht, een keuze tussen vlees en vegetarisch:

Vlees: Getrancheerd varkenshaasje met Stroganoffsaus

Vegetarisch:  Indian curry van kikkererwt, gember, tomaat, groene erwten, atjar, witte rijst, papadum en yoghurt-muntsaus

Nagerecht:

Merinque citroentaart

Klik hier om kaarten te reserveren

Dansvloer in Tangoclub Amsterdam CS

De locatie

De sfeer van het op reis gaan. De moed om te vertrekken naar verre bestemmingen en de weemoed van het verlangen naar huis. Restaurant 1e klas is gevestigd op het Centraal Station van Amsterdam. Architect Dr. Pierre Cuypers ontwierp het station tussen 1881 en 1889. De hoofdstedelijke bevolking, gaf het station zelfs de bijnaam ‘Kathedraal’.

Tangoclub Amsterdam Centraal vind plaats in de voormalig wachtkamer, een bijzondere plek waar de sfeer van het reizen per trein van weleer tot leven komt. We zijn er te gast bij Restaurant 1e klas

Dansvloer

Voor dansers beschikt Tangoclub Amsterdam CS over een ruime houten dansvloer. Langs de randen van de dansvloer zetten we stoelen.

Klik hier om kaarten te reserveren

Tangoclub Amsterdam CS wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de Dutch Tangoweek Foundation en Tangostudio Amsterdam

Kaarten Tangoclub Amsterdam CS