nieuws

Dutch Tangoweek Foundation presenteert nieuw logo

Nationale Tangoweek logo,,Met het logo worden onze activiteiten duidelijker zichtbaar”, legt Frank Perquin uit tijdens de presentatie ervan. Hij is zakelijk leider van de Dutch Tangoweek Foundation en werkt aan een Nationale Tangoweek voor Nederland. ,,Sinds onze oprichting werken we aan nationale tangodagen die inspirerend en bijzonder zijn. Dagen die uiteindelijk een week vormen om trots op te zijn”. De presentatie van het logo is een nieuwe stap in die richting.

In Nederland zijn meerdere initiatieven en festivals gestart die een vergelijkbaar doel hebben en namen gebruiken die tot verwarring kunnen leiden. ,,We zijn het oudste en op dit moment het snelst groeiende landelijke tango-initiatief en het is logisch dat we navolging krijgen. Om het voor tangoliefhebbers duidelijk te houden leek het ons zinvol om een herkenbaar beeldmerk te kiezen”.  Het logo moet een bijdrage gaan leveren aan de herkenbaarheid aan de initiatieven van de stichting.

Alle nationale activiteiten en tangofestivals die door de stichting worden georganiseerd of worden gesteund kunnen gebruik maken van het beeldmerk. ,,Zo is het altijd duidelijk welke nationale tangodagen, tangoclubs en festivals er door de Dutch Tangoweek Foundation worden georganiseerd”. De Dutch Tangoweek Foundation heeft een ANBI-erkenning. Lees hier meer