nieuws

BREAKING NEWS: Dutch Tangoweek 2019 tijdens Pinksterweekend

Tijdens het Pinksterweekend 2019, van 8 t/m 10 juni, staat Nederland in het teken van de Argentijnse Tango tijdens de Dutch International Tangoweek. Een uniek tango-festival waar live muziek centraal staat en er genoten kan worden van de mooiste locaties en culinaire verwennerij. ,,We tillen het succesvolle concept van de Tangoclub naar een nieuw niveau”, legt Frank Perquin uit. Hij is zakelijk leider van de Dutch Tangoweek Foundation en onder zijn leiding ontwikkelde de Dutch Tangoclubs zich tot een succesvol muzikaal concept.

,,We zijn er enorm trots op dat we een aantal bijzondere partners hebben gevonden die ons helpen om de Tangoclub uit te bouwen naar een festival-concept van 3 dagen”, vervolgt hij zijn verhaal. ,,Live uitgevoerd is de Argentijnse Tango een bijzondere en inspirerende muziekstroming”.  Vanaf onze start hebben we gezegd dat we de Tango een festival willen geven dat past bij de kwaliteit van de muziek”.

Een uniek festival

Perquin legt uit dat het doel van de Tangoweek Foundation een  uniek festival is. ,,Er zijn veel tango-festivals, zelfs in Nederland. De meeste zijn een combinatie van een aantal dansavonden en workshops. Wij gaan duidelijk een stap verder. We nemen de succesvolle onderdelen van een ‘gewoon’ festival en bouwen het op een unieke manier uit met bijzondere toevoegingen”. Hij geeft aan dat er de komende maanden telkens een tipje van de sluier opgelicht zal worden. ,,Ik twijfel er niet aan dat, net als onze Tangoclubs, dit een evenement wordt dat je niet wilt missen”.

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief