Tangomuziek op de mooiste locaties in Nederland – Dutch International Tangoweek

Check the English version of our website.

Bleef live Tangomuziek op de mooiste locaties van Nederland

Op dit moment werken we aan ons programma voor het seizoen 2017-2018. Wil je persoonlijke uitnodigen ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Wat gebeurt er als tangomuzikanten de koppen bij elkaar steken? En nadenken over de toekomst van tango? Dan bouwen ze het mooiste muziekfestival waar dans en muziek naadloos in elkaar overvloeien. Waar Tango de mooiste ervaring in je leven wordt.

Waarom denken we dat de nieuwe generatie tangofestivals in Nederland start? Omdat we denken dat er een kans is voor mooie plannen. En omdat dansers en muziekliefhebbers de schoonheid van de muziek her-ontdekken. Die graag genieten van mooie evenementen. Met respect voor de traditie en met de blik gericht op de toekomst. We zijn er trots op dat jaren van marktonderzoek en prototyping hun vruchten afwerpen. In de vorm van de mooiste evenementen voor iedereen die Argentijnse Tango een warm hart toedraagt. En het leven wil vieren!

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Onze Tangoclubs

Gedurende het jaar organiseren we bijzondere Tangoclubs op de mooiste plekken in Nederland. Kijk in de agenda voor de aankomende evenementen.